Турецька кухня. Ольга Постнікова

Доставка і оплата
При замовленні від 800 грн - безкоштовна доставка по Києву.- Кур'єром у Києві: 70 грн.
- Оплата при отриманні товару або через Приват Банк
Про книгу
Фото
Відгуки
Турецька кухня пропонує багату та багатошарову культурну спадщину, в якій кулінарні культури, успадковані з далеких та близьких регіонів, змішувалися та дозрівали протягом тривалого історичного процесу. Багата флора і фауна, зумовлені родючою географією та кліматичним розмаїттям Туреччини, є важливими факторами, що відіграють вирішальну роль у формуванні турецької кухні. Турецька кулінарна культура несе у собі
приховані сліди неолітичної спадщини, що виникла 10 000 років до н. е. в Анатолії, на батьківщині пшениці, та давніх цивілізацій, що процвітали на цій спадщині, таких як хети, урарти, фригійці, греки та римляни. Основні елементи турецької кухні сформувалися на основі харчових звичок турків, які мігрували із Середньої
Азії до Анатолії починаючи з XI століття. Такі смаки, як йогурт, юфка, пастри, курут і манти, беруть свій початок у середньоазіатській турецькій кухні. У Середні віки харчові звички, які турки привезли з собою зі своїх місць проживання, зустрілися з кухнями осілих народів, і таким чином у результаті взаємодії турецької, арабо-перської та візантійської кулінарних культур виникли нові звички споживання.
Формат 210 х 210 мм
Сторінок - 136
Тверда обкладинка

Тут Ви можете залишити свій коментар, відгук чи поставити запитання:
* - поля, які потрібно заповнити